Vergroot de veerkracht van uw organisatie

Om de toekomst van de eigen organisatie zeker te stellen doen bestuur, management en professionals er verstandig aan om de huidige coronacrisis aan te grijpen om de veerkracht verder te ontwikkelen. Voor je het weet zijn we ‘alleen maar’ druk bezig met herstellen van de effecten van deze wereldwijde crisis en hebben we geen oog voor volgende emerging risks. Never waste a good crisis is niet voor niets een veel gehoorde uitspraak in deze tijd. Want een tweede coronagolf, extreme weersomstandigheden, cyberaanvallen, disruptieve technologie, handelsboycots of aanstaande economische bezuinigingen kunnen zomaar (weer) tot een calamiteuze of crisissituatie leiden. Een volgende crisis gaat er komen; de vraag is alleen wanneer.

Lees bijgevoegd artikel van mij dat onlangs is geplaatst in het vakblad Kwaliteit in bedrijf. 

Bijlage bij dit bericht
Artikel Kwaliteit in Bedrijf 05/20 Edwin Martherus

Deel op linkedin