Samenwerking met IJsselvliet Organisatieadviseurs

IJsselvliet en GoRisk zijn partners. Graag stel ik IJsselvliet Organisatie adviseurs kort aan u voor.  IJsselvliet helpt organisaties strategische doelen scherp te krijgen, vasthouden en bereiken. Niet door dikke rapporten, maar met gedegen en goed onderbouwde praktische adviezen. Hun motto is ‘verantwoorde groei door verbinding’.  De organisatiecultuur is gebaseerd op normen en waarden, niet op regels. Zij richten zich op innovatie door kennisdeling, geloven in de kracht van het onderscheid en in individuele vrijheid van handelen. Zij adviseren op een persoonlijke manier, met oog voor de menselijke maat en Noordelijke nuchterheid. Onlangs hebben zij een heel mooi nieuw pand betrokken in Zwolle. Voor nadere informatie kun je kijken op www.ijsselvliet.nl of bel 038-4449671.

Deel op linkedin