Persbericht Risk & Resilience Festival

PERSBERICHT

 Edwin Martherus – spreker tijdens het Risk & Resilience Festival op 8 november 2018

Op 8 november organiseert Professional Learning & Development (BMS) van de Universiteit Twente in samenwerking met het Genootschap voor Risicomanagement en PRIMO, de tweede editie van het Risk & Resilience Festival op de campus van de Universiteit in Enschede. Dit jaar zullen maar liefst 90 sprekers een bijdrage gaan leveren, verspreid over 25 podia en 8 verschillende themagebieden: Resilience, Strategy, Finance, Human, Operations & Safety, Legal & Compliance, Technology en Data.

Eén van de bijdragen tijdens het Festival zal worden verzorgd door Edwin Martherus van Gorisk

HOE VEERKRACHTIG BENT U?

De ‘VUCA-wereld’ brengt vele onzekerheden of risico’s met zich mee. De (negatieve) gedachten en/of emoties die dit oproept bij mensen bepaalt ons gedrag en handelen. Hoe veerkrachtiger u hiervoor bent hoe adequater u kunt omgaan met (optredende) risico’s en deze als mens kan verdragen. Test uw eigen veerkracht en ga er mee aan de slag!

ing. Edwin Martherus MSc: Senior consultant en trainer op het gebied van o.a. opportunity & riskmanagement. Dit vanuit zijn eigen bedrijf GoRisk en vorige werkgevers als Aon, Arthur Andersen, Deloitte en KPMG. De laatste jaren ook actief als executive & team coach. Deze combinatie zorgt voor een hopelijk boeiende bijdrage aan het “risk & resilience festival’.

Wij heten u van harte welkom om deze bijdrage bij te wonen.

Voor meer informatie: http://utwente.nl/risk-festival

Deel op linkedin