Jaarcongres Kwaliteit

Tijdens het Jaarcongres Kwaliteit op 15 mei 2018 mag ik een workshop verzorgen met als titel “Zonder risico’s geen toekomst”.

Ondernemen is risico’s nemen. Daarbij zult u regelmatig de grenzen moeten opzoeken. Hoe gaan individuen, organisaties en externe stakeholders om met risico’s? En hoe kunt u zelf van binnenuit meer de regie nemen over de buitenwereld en daarmee over uw eigen toekomst. Tijdens een half uur durende workshop gaat u ervaren hoe u in uw eigen denken en werken omgaat met risico’s. Wat is uw risicobereidheid? Welke afwegingen maakt u? Dagelijks moet u als individu en als organisatie zien te dealen met kansen, risico’s, gedrag en beïnvloeding van bijvoorbeeld stakeholders. Bereid u voor op een workshop waarbij u wat lef zult moeten tonen…

https://jaarcongreskwaliteit.nl/kennissessies/zonder-risicos-geen-toekomst

Bijlage bij dit bericht
Risicobereidheid

Deel op linkedin