Gecombineerde Aanpak Ontwikkeling Projectteams

Samenwerking binnen projectteams in o.a. de bouw gaat niet vanzelf. Dit moet net als een project ontwikkeld worden. Ook ontwikkelde projectteams kunnen in de loop van de tijd in verval raken en minder succesvol zijn. Teamwork is iets wat je moet blijven onderhouden. Met name als het projectteam van samenstelling veranderd en/of een andere taak krijgt in de vervolgfasen van een project. Uit recent onderzoek onder 40 projectmanagers en –directeuren in de bouw blijkt dat projectteams zichzelf een krappe zes geven voor teamwork. Reden genoeg om hier iets aan te doen lijkt ons en in te investeren. In bijgevoegde flyer wordt beschreven wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Dit geldt niet alleen voor bouwprojecten maar ook voor projecten op het gebied van bijvoorbeeld ICT, huisvesting, reorganisaties, overnames of productontwikkeling. 

Bijlage bij dit bericht
Flyer Bouwen aan Teamwork

Deel op linkedin